Setari Cookie-uri

Adevarul gol golut. Cat dureaza dragostea?

Sentimentul de iubire pare sa fie atat de usor de trait. Este precum o atractie intensa pentru partenerul de cuplu. Insa, trebuie sa stim ca dragostea este alcatuita din componente diferite. 

Ca exemplu, in cazul in care subconstientul tau constata ca a fi cu o anumita persoana te ajuta sa fii intr-o stare de spirit buna, el va face sa iti placa acea persoana si sa te apropii tot mai mult de ea.

Este foarte important de remarcat faptul ca, chiar daca dragostea adevarata este o combinatie a acestor trei lucruri, ea trebuie sa treaca de primele doua stadii pentru a ajunge la acea iubire neconditionata. Ultimul stadiu este cel care face ca dragostea sa fie reala, potrivita pentru o relatie cu adevarat sanatoasa.

Care este motivul pentru care unii oameni nu pot trece peste o despartire (chiar si dupa ani si ani)? Specialistii au doua raspunsuri:

- Crezi ca destinul v-a adus impreuna si refuzi sa crezi ca acesta este sfarsitul.

- Esti de parere ca el este alesul. Crezi ca aceasta persoana este menita pentru tine, cand de fapt exista sute, zeci de alte persoane care iti pot satisface nevoile tale (si care, cel mai probabil, sunt mult mai compatibile cu tine decat persoana dupa care suferi);

Citește și:

Aceste convingeri nu iti permit sa mergi mai departe deoarece te tin ancorata in trecut. Iti inchizi singura portile si asa niciodata nu vei reusi sa gasesti pe altcineva.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.