Oamenii fericiti fac o multime de lucruri. Ei experimenteaza recunostinta, cultiva optimismul, practoca bunatatea, intra in relatii de iubire, savureaza micile placeri ale vietii.

Insa ei NICIODATA... DAR NICIODATA....

1. Nu e baga in viata alor oameni

Nu trebuie sa iti pese de ce fac oamenii din jurul tau. Nu te uita la ce au sau ce nu au. Nimeni nu se descurca mai bine decat tine pentru ca absolut nicio alta persoana nu te poate inlocui. Tu ai propria viata, propriul drum. Nu face comparatii. Ignora aceste detalii care iti distrag atentia, asculta-ti vocea interioara si vezi-ti de treaba ta!

40 de lucruri pe care ar trebui sa le faci pana la 40 de ani

2. Nu cauta aprobare de la alti oameni

Nimeni nu are dreptul sa te judece. Aceste persoane iti aud povestile, pot crede ca te cunosc, insa niciodata nu vor simti cu adevarat ce simti tu si nici nu vor stii prin ce treci tu. Ele nu traiesc viata ta. Asadar, uita ce cred ele si concentreaza-te mai mult asupra ta.

Nu astepta ca nimeni sa isi dea acordul pentru a lua o decizie sau a trai viata pe care ti-o doresti.

3. Nu se bazeaza pe alte persoane

Nefericirea se afla in acest decalaj intre ce avem acum si ce credem ca avem nevoie. Insa, adevarul este ca nu avem nevoie de mai mult pentru a fi multumiti cu ceea ce deja avem. Nu avem nevoie de permisiunea altcuiva de a fi fericit.

Viata ta nu este frumoasa pentru ca cineva iti spune ca este sau pentru ca ti-ai achizitionat un lucru nou, ci pentru ca asa o vezi tu. Nu lasa ca fericirea sa apartina altcuiva. Este intotdeauna alegerea ta, experienta ta, trairea ta.

Ai incredere, Universul iti da totul
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta