Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care oamenii fericiti nu le fac niciodata

Fericirea nu este ceva ce amani pentru candva in viitor; este ceva ce creezi in prezent.

4. Nu tin resentimentele in viata lor

Lasa ca ziua de astazi sa fie ziua in te opresti din a fi bantuit de fantomele trecutului. Ce s-a intamplat in trecut este doar un capitol din povestea ta. Nu inchide cartea, ci doar intoarce pagina.

Iertarea este remediul. Aceasta iti permite sa te concentrezi asupra viitorului fara a duce lupte impotriva trecutului. Fara iertare, ranile nu pot fi vindecate, iar cresterea personala nu poate fi atinsa. Asta nu inseamna ca stergi trecutul sau uiti ce s-a intamplat, inseamna ca te eliberezi de resentimente si de durere si, in schimb, alegi sa inveti o lectie de viata si sa mergi mai departe.

5. Nu refuza adevarul

Sunt multe persoane care isi petrec viata invatand cum sa minta mai bine si este atat de gresit deoarece aceste minciuni, in timp, cresc tot mai mult si devin tot mai puternice in mintea noastra incat ajungem sa le credem si sa le transformam in adevaruri care ne conduc viata.

Citește și:

Este important sa nu incerci sa ascunzi adevarul, sa nu iti schimbi sufletul dupa ce este popular. Este mai bine sa nu ai nicio explicatie decat sa vii cu o scuza falsa. Este nevoie de curaj si de tarie sa recunosti adevarul, insa acesta este singurul mod de a trai cu adevarat. Accepta ceea ce este si traieste pentru ce urmeaza.

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.