Setari Cookie-uri

Ghid simplu de a atrage fericirea

Sfatul unui psiholog despre cum schimbarea mentalitatii te poate ajuta sa iti atingi fericirea. 

Pentru multe persoane este foarte simplu: fie esti fericit, fie nu esti... si nu poti face nimic pentru a schimba acest lucru. Ei bine, asa cum spun si specialistii, poti invata sa fii fericit, sa atragi fericirea in viata ta. Trebuie, insa, sa fii perseverent si sa cultivi dorinta de a adopta unele obiceiuri pozitive.

Potrivit BrightSide, un articol scris de Martin Seligman a atras atentia oamenilor din lumea intreaga cu o simpla lista a celor 21 de obiceiuri pe care toti oamenii cu adevarat fericiti par sa le faca.

foto interior si prima pagina: Amanda Carden, Shutterstock

Noi va impartasim care sunt acestea.

In 2004, Martin Seligman, parintele "psihologiei pozitive", a formulat urmatoarele trei tipuri de stiluri de viata care aduc fericirea:

- sa traiesti asa cum iti doresti, sa creezi amintiri si sa te bucuri de cat mai multe emotii pozitive;

Citește și:

- sa traiesti o viata in care sa iti pese de oamenii din jurul tau, sa gasesti fericirea nu doar in timpul liber, ci si la birou, si sa ai parte de relaxarea bine meritata;

- sa incerci sa iti gasesti punctele forte si sa le folosesti astfel incat sa traiesti pentru visurile tale.

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.