Setari Cookie-uri

Nu te iubesti destul? 5 probleme de care o sa te lovesti

Daca nu te iubesti destul o sa iti imaginezi ca nimeni nu te iubeste. O sa iti lipseasca mereu relatiile profunde, pentru ca ceilalti nu te vor suporta.

Cand nu te iubesti pe tine insati, e greu de crezut ca altcineva te poate iubi, nu-i asa? In felul acesta, poti deveni tematoare, prea critica fata de tine si fata de altii si s-ar putea sa ramai singura.

Uneori, depresia si anxietatea creeaza un blocaj intre tine si ceilalti si, cel mai rau, intre tine si tine. Poti sa ajungi sa nu te iubesti, sa nu iti accepti micile imperfectiuni. Si, astfel, devii nefericita.

Sa te iubesti presupune un proces prin care devii constienta de sine, iti onorezi povestea de viata, te bucuri de ceea ce iti face placere, vrei sa iti indeplinesti dorintele pentru ca ele sunt importante pentru tine, crezi in ceea ce iubesti, crezi in ceea ce gandesti si inveti zi de zi cum sa iti umpli viata cu lucruri bune.

Daca, dimpotriva, nu te iubesti pentru ca nu stii cum sa faci asta, ti se pot intampla mai multe lucruri neplacute. Despre ele a scris Yourtango.com.

Citește și:

5 neplaceri care apar daca nu te iubesti destul

1. Depresia si teama devin o constanta in viata ta

Sa inveti sa te iubesti si sa te apreciezi inseamna sa te accepti. Daca nu te placi si te eviti pe tine insati, daca iti distragi atentia de la personalitatea ta cu tot felul de lucruri, nu o sa poti sa te apropii de tine.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: sergey causelove, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.