Setari Cookie-uri

15 Definitii minunate ale femeii

Femeia a fost facuta din coasta... nu din picior ca sa fie calcata, nu din cap ca sa fie superioara, ci dintr-o parte ca sa fie egala; de sub mana ca sa fie protejata si de langa inima ca sa fie iubita!

8. Esti mama, esti femeie, esti fiica, esti ceasul cu alarma, esti bucatarul familiei, esti menajera, esti barmanul, esti bona, esti asistenta medicala, esti curierul, esti agentul de securitate, esti sfatuitoarea, esti invatatoarea, esti consilierul, esti sotie. Nu ai vacanta, nu ai diploma de licenta in medicina. Nu ai nicio zi libera, esti la datorie zi de zi, noapte de noapte. Si nici nu primesti un salariu pentru asta.

9. Fericirea o face pe femeie frumoasa si dragostea o face fericita. Iubirea este adevaratul fard al femeii.

10. Farmecul este inselator, iar frumusetea este trecatoare. Insa o femeie cu suflet bun este intotdeauna speciala.

11. O femeie isi poarta lacrimile asemeni bijuteriilor.

12. Femeia merita dragoste si afectiune. Nu este niciodata prea mult si este intotdeauna suficienta. Este o comoara. Este un diamant, un trandafir, o perla... este cea mai incredibila creatie a lui Dumnezeu. Merita mai mult decat isi poti imagina.

Citește și:

13. Femeia este mai puternica decat un barbat. Femeia rezolva probleme si are poveri grele. Femeia inseamna fericire, dragoste si iubire. Femeia zambeste cu toata inima. Femeia canta cand simte nevoia sa planga, plange cand este fericita si rade cand ii este frica. Femeia lupta pentru visele ei.

14. Femeia nu ia “NU” ca raspuns si intotdeauna cauta o solutie mai buna pentru problemele ei. Femeia face sacrificii pentru copiii ei, isi duce prietenul la medic daca acestuia ii este frica si dragostea ei este neconditionata.

15. Femeia stie ca un sarut si o imbratisare pot vindeca o inima franta. Exista un singur lucru in neregula cu ea: UITA CA ESTE DE NEPRETUIT.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.