Setari Cookie-uri

De ce iti este teama sa iti depasesti limitele?

Asuma-ti riscuri! Te rog, fa asta penru tine. Cele mai frumoase visuri sunt acelea care sunt greu de indeplinit. Pentru ca doar tu vei stii cat ai muncit pentru a ajunge in varf. Doar tu vei stii ca te-ai luptat cu morile de vant... si doar tu vei simti bucuria ca ai invins.

Prin urmare, este timpul sa inlocuim NU cu DA, teama cu emotia si negativismul si optimismul. Orice se poate. Trebuie doar sa ai rabdare.

Nu exista "Nu se poate"

Nu accepta niciodata ca cineva sa iti spuna "Nu se poate!". Ba se poate! Orice in aceasta lume se poate. Trebuie insa sa fii dispus sa iti asumi riscuri, sa iesi din zona de confort, sa inveti sa traiesti diferit, sa accepti provocarile aparute zi de zi, sa treci peste obstacole. Poate ca uneori drumul va fi mai abrupt si iti vei dori sa renunti. Poate ca vor exista nopti in care nu vei putea dormi gandindu-te la ce se intampla. Poate ca multi iti vor spune ca nu acesta este scopul tau in viata. Insa nimeni nu trebuie sa decida pentru tine! Nu te daca niciodata batut.

Asuma-ti riscuri! Te rog, fa asta penru tine. Cele mai frumoase visuri sunt acelea care sunt greu de indeplinit. Pentru ca doar tu vei stii cat ai muncit pentru a ajunge in varf. Doar tu vei stii ca te-ai luptat cu morile de vant... si doar tu vei simti bucuria ca ai invins.

Citește și:

Asadar, spune-ti "Hai sa vedem cum ar fi daca...." si porneste la drum!

foto interior si prima pagina: triocean, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.