Setari Cookie-uri

De ce iti este teama sa iti depasesti limitele?

Asuma-ti riscuri! Te rog, fa asta penru tine. Cele mai frumoase visuri sunt acelea care sunt greu de indeplinit. Pentru ca doar tu vei stii cat ai muncit pentru a ajunge in varf. Doar tu vei stii ca te-ai luptat cu morile de vant... si doar tu vei simti bucuria ca ai invins.

Tu nu trebuie sa urmezi regulile. Nu toate aceste reguli merita respectate. De multe ori suna ca adevarate comenzi, insa nu sunt. Adesea, sunt trecute cu vederea - chiar si de catre cei care sunt insarcinati cu aplicarea lor.

Nu uita niciodata vechiul proverb: Este mai bine sa iti ceri scuze decat sa ceri permisiunea.

Si este adevarat. Sa fim sinceri - daca nu esti iertat, poate ca nici nu ti-ar fi fost oferita permisiunea. Asadar, de ce nu iti invingi teama si faci ce iti doresti? De ce trebuie sa respecti niste reguli? De ce sa nu iesi din zona de confort si sa traiesti cu adevarat. Invita in oras persoana care iti place. Du-te la acele cursuri de yoga! Pleaca mai devreme de la birou daca simti ca asta vrei. Urmeaza-ti visurile! Fa ceva cu viata ta!

Ne petrecem atat de mult timp ingrijorandu-ne cu privire la posibilele consecinte ale incalcarii unei reguli. Ore si ore imaginandu-ne situatii, gandind scenarii cu privire la ce s-ar putea intampla. Insa in momentul in care ne dam seama ca nimic nu se intampla si Judecata de Apoi nu vine peste noi, intr-un fel ne dam seama cate emotii am avut degeaba.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.