Setari Cookie-uri

Masca pentru cresterea parului, cu ulei de ricin: 4 retete

Visezi sa ai par mai bogat si stralucitor? Incearca cel putin o reteta de masca pentru cresterea parului cu ulei de ricin din cele patru prezentate mai jos si visul ti se va indeplini.

Acest ulei este poate cel mai eficient produs pentru ingrijirea parului. Il intareste de la radacina la varfuri, previne tocirea firelor si il ajuta sa creasca mai repede. Visezi sa ai par mai bogat si stralucitor? Incearca cel putin o reteta de masca pentru cresterea parului cu ulei de ricin din cele patru prezentate mai jos si visul ti se va indeplini. Este doar o chestiune de timp.

Uleiul de ricin s-a dovedit a fi tratament natural foarte bun si pentru calvitie, cu toate ca aceasta afectiune este cauzata de o suma de factori, cum sunt predispozitia genetica, stresul, dieta nesanatoasa, mediul inconjurator si stilul de viata.

Si egiptenii foloseau uleiul de ricin pentru ingrijirea parului

In multe cazuri, acest tip de ulei a putut regenera parul si chiar daca nu a readus inapoi podoaba capilara de altadata, macar a acoperit scalpul. Masca pentru cresterea parului cu ulei de ricin poate avea efecte deosebite si asupra scalpului tau, daca o ajuti putin. Adica sa ai grija la dieta si sa incerci sa eviti stresul pe cat posibil.

Citește și:

Egiptenii antici foloseau uleiul de ricin, care este bogat in acizi grasi esentiali, pentru a hidrata, intretine si intari firul de par. Foloseste si tu masca pentru cresterea parului cu ulei de ricin, ca sa aiba volum, luciu natural si sa fie sanatos pana la varfuri.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: lithian, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.