Setari Cookie-uri

7 Lucruri care nu ma mai impresioneaza

Definitia omului: cumparam lucruri de care nu avem nevoie, cu bani pe care nu ii avem, pentru a impresiona oameni care nu ne plac.

5. Contul bancar

In prezent, masura absoluta a succesului este valoarea averii personale. Insa oare un numar de fapte bune pe care le facem in timpul vietii noastre nu este o mai buna masura a succesului? Ce ne face cu adevarat oameni? Banii sau bogatia sufletului?

6. Un model de telefon

Recent, am mers in parc alaturi de copiii mei si prietenii lor. Am fost uimit ca subiectul principal al acestei iesiri a fost tehnologia? Ce iPhone ai? Cati giga are iPodul tau? Ghici cine a primit un nou telefon? Copiii sub 10 ani petrec timpul discutand despre tehnologia moderna. Am vrut sa ii intrerup, insa mi-am dat seama ca si noi, adultii, suntem la fel ca ei.

7. Fotografiile de pe retelele sociale

Aproape toata lumea posteaza imagini frumoase pe Facebook si Instagram. O imagine care ajunge pe retelele de socializare este cernuta din numarul urias de poze facute si modificata apoi cu programele de editare.

Citește și:

Eu zic sa incercam sa impresionam si sa inspiram oamenii din jurul nostru nu cu lucrurile pe care le detinem, ci cu propriile vieti si experiente."

foto prima pagina: ituktunba, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.