Setari Cookie-uri

17 Cadouri pe care copiii nostri nu le vor uita niciodata

Nu iti invata copilul ce inseamna bogatie. Invata-l ce inseamna fericire. Educa-l pentru a sti valoarea lucrurilor, nu pretul lor.

7. Fidelitatea si iubirea in cuplu. Fidelitatea in casatorie include mai mult decat corpul uman. Aceasta include, de asemenea, ochii, mintea, inima si sufletul. Copiii fac ceea ce vad la parinti. Fiti un exemplu bun pentru ei.

8. Generozitatea. Daca invatam copiii sa fie generosi cu noi, ei vor deveni generosi si cu alte persoane.

9. Onestitatea. Copiii care invata valoarea si importanta integritatii, a sinceritatii la o varsta frageda au sanse mari sa devina adulti onesti, cinstiti.

10. Speranta. Speranta de a sti si a crede ca lucrurile se vor imbunatati - se creeaza forta, rezistenta si se pot gasi solutii pana si in cele mai dificile momente/ situatii.

11. Imbratisari si sarutari. Odata am auzit povestea unui barbat care i-a spus fiului sau de 7 ani ca este prea mare pentru a il pupa. Mi se rupe sufletul doar cand ma gandesc la asta. Copiii nu sunt niciodata prea mari pentru a primi afirmarea fizica a dragostei pentru ei.

Citește și:

12. Iubirea... cel mai frumos cadou pe care un parinte il poate oferi zi de zi copilului sau.

13. Mesele impreuna. Este atat de important ca o familie sa manance impreuna.

14. Natura. Copiii care invata sa aprecieze lumea din jurul lor vor avea grija de lumea din jurul lor.

15. Oportunitatea. Copiii au nevoie de oportunitati pentru a experimenta lucruri noi astfel incat sa descopere ce le place si la ce se pricep. Si, contrar credintei populare, acest lucru nu trebuie sa coste bani.

16. Optimismul. Pesimistii nu schimba lumea. Optimistii o fac.

17. Timpul. Darul timpului este un cadou pe care nu il mai poti lua inapoi. Asadar, gandeste-te bine ce faci cu timpul pe care il ai si cum poti obtine si mai mult timp liber pentru a il petrece cu familia.

Bineinteles, niciunul dintre aceste cadouri nu sunt la vanzare la supermarket. De aceea va spun un singur lucru: Alegeti cu mare grija cadourile pe care vreti sa le faceti copiilor. Cele mai importante daruri nu se masoara in bani.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Halfpoint, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.