Setari Cookie-uri

15 Trucuri psihologice pe care toata lumea ar trebui sa le stie

Urmatoarele trucuri psihologice va pot face viata mai usoara si va pot ajuta sa faceti fata mult mai bine situatiilor stresante. Merita sa le cititi. 

7. Inainte de interviuri, imagineaza-ti ca esti prieten bun cu intervievatorul. Tu esti responsabil de modul in care percepi situatia ta. Iar confortul este necesar in aceasta situatie.

8. Daca incerci sa imiti fericirea atunci cand vezi pe cineva, la urmatoarea vedere vei fi si mai entuziasmat (si de data asta va fi pe bune).

9. Oamenii sunt de acord cu o favoare mai mica daca inainte refuza o favoarea mai mare.

10. Daca simti ca cineva se va rasti la tine sau te va mustra pentru ceva anume intr-o sedinta/ intalnire, stai aproape de aceasta persoana. Apropierea o va face sa se simta mai putin confortabila cu agresivitatea.

11. Cand intalnesti pentru prima data pe cineva, incearca sa remarci culoarea ochilor. Nu vei folosi aceasta informatie, insa este o tehnica sa te asiguri ca faci suficient contact vizual pe care oamenii il vad prietenos si increzator.

Citește și:

12. Daca lucrezi in customer service, pune o oglinda in spatele tau. Clientii vor fi mult mai relaxati deoarece isi vor dori sa arate bine.

13. Vrei ca oamenii sa te considere o persoana minunata? Atunci retine numele lor cand faci cunostinta cu ei si foloseste-l imediat dupa in conversatie.

14. Cum faci ca oamenii sa aiba incredere in tine? Imita limbajul corpului lor (insa subtil).

15. Iesi dintr-o zona aglomerata fixandu-ti privirea pe golurile dintre oameni in timp ce te misti (si nu in ochii acestora). De obicei, acestia iti vor face loc.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.