Setari Cookie-uri

9 lectii de viata pe care le-am invatat de la parintii mei 

Cele mai pretioase bijuterii pe care le poate purta un parinte in jurul gatului sunt bratele copilului sau

6. Sinceritatea este cheia

La fel ca oricare alt copil, am incert sa mint si am mintit de multe ori. Insa cand am crescut am inteles ca cel mai bine este sa spui adevarul decat sa dai nastere unei minciuni care poate rani pe cineva.

7. Fii recunoscatoare pentru ce ai

Amandoi m-au invatat sa fiu recunoscatoare pentru toate lucrurile din viata mea. Da, au fost, sunt si vor fi in continuare momente in care nu voi reusi sa obtin tot ce imi doresc. Insa asa este viata. De aceea trebuie sa apreciez foarte mult lucrurile pe care deja le am.

8. Iarta

Am fost invatata ca iertarea nu este doar pentru altii, ci si pentru sufletul meu. Iertand accepti ce s-a intamplat si iti ridici o greutate de pe umeri, mergand mai departe cu viata ta. De ce sa stai in trecut cand timpul continua sa se scurga?

9. Invata de la alte persoane

Pentru univers toti suntem la fel; sa nu crezi niciodata ca esti mai importanta decat o alta persoana. In aceasta lume toti avem de invatat unii de la altii - si o atitudine de acest gen ne permite sa ne dezvoltam, sa deschidem noi usi, sa exploram noi orizonturi, sa vedem noi oportunitati.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Sveta Yaroshuk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.