Setari Cookie-uri

12 lucruri pe care le-am invatat pe parcursul vietii mele

Ce nu te omoara te face mai puternic

7. Iesi din zona de confort. Pune-te in situatii care te fac sa te simti usor nervos, stanjenit, emotionat. Asta inseamna sa cresti.

8. Spune ce ai pe suflet. Cand vine vorba de relatia cu alti oameni, nu exista nicio alta cale pentru ca lucrurile sa functioneze. Trebuie sa vorbesti, sa spui ce ai pe suflet.

9. Intelege valoarea timpului. Viata este foarte scurta indiferent de cat timp traiesti. Poti recupera bani, poti reconstrui case, poti cumpara lucruri... insa nimeni nu iti da timpul inapoi.

10. Asculta. Esti un ascultator sau un vorbitor? In cazul in care vorbesti mai mult, este timpul sa inveti sa si asculti.

11. Acorda o atentie deosebita lucrurilor pe care le faci cand esti singur. Atunci cand nimeni nu se uita, cand casa este goala, cand ai timp doar pentru tine... ce faci? Ce alegi sa faci spune foarte multe despre tine.

12. Fii bun. Bunatatea nu este doar pentru cei din jurul tau, ci si pentru tine. Invata sa ai un suflet curat si o inima buna. Sa iubesti, sa ierti, sa mergi mai departe, sa oferi o mana de ajutor. Pentru ca doar asa traiesti cu adevarat.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Tananyaa Pithi Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.