Setari Cookie-uri

Cum se face corect detoxifierea ficatului dupa sarbatori

A fost un adevarat festin pe masa de Paste? Atunci ar trebui sa te gandesti si la detoxifierea ficatului dupa sarbatori, mai ales daca stii ca obisnuesti sa mananci mai mult la astfel de ocazii. Primul pas in detoxifiere este apa!

De Paste avem, cu totii, mese imbelsugate. Chiar daca nu mananci carne, nu inseamna ca nu e posibil sa iti suprasoliciti organismul cu mancare mai grasa si mai multa decat de obicei. De aceea, e bine sa iei in calcul detoxifierea ficatului dupa sarbatori.

Semne care iti arata ca ai nevoie de un detox

Exista cateva semne care iti arata ca ai nevoie de o detoxifiere a intregului organism, si in special de detoxifierea ficatului dupa sarbatori. De exemplu, cand ficatul este intoxicat, apare o oboseala nejustificata, din cauza faptului ca toxinele slabesc organismul si impiedica functionarea lui la parametri normali. Hillary Asiimwe, nutritionist, spune ca, atunci cand o persoana se ingrasa mai mult decat in mod obisnuit si are sistemul imunitar slabit, are iritatii pe piele, e balonata sau are probleme digestive, toate aceste simtome arata ca e necesara detoxifierea ficatului dupa sarbatori

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Foxys Forest Manufacture, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.