Daca simti ca esti nefericita, atunci asa este. Daca simti ca lumea din jurul tau nu este asa cum iti doresti, atunci ai dreptate. Daca simti ca meriti mai mult, cel mai probabil chiar meriti!

Singurul lucru din lume care te retine de la a fi cine vrei sa fii cu adevarat esti tu. Nu astepta ca cineva sa vina si sa iti spuna ca trebuie sa faci o schimbare pentru ca acest lucru nu se va intampla niciodata. Nu lasa ca negativitatea sa iti controleze viata si incearca sa iti alimentezi sufletul cu energii pozitive. Nu lasa ca gandurile rele sa castige.

Nu ai cum sa fii fericita...?!

Niciodata nu vei fi fericita daca privesti doar partea goala a paharului. Niciodata nu vei ajunge sa cunosti fericirea adevarata daca esti inconjurata in mod constant de oameni si de lucruri care te storc de energie.

Tu esti motivul pentru care esti nemultumita, pentru care esti blocata in aceasta rutina, pentru care nu interactionezi bine cu cei din jurul tau si gasesti intotdeauna critici cu privire la propria persoana.

Viata nu datoreaza nimic nimanui, asa ca nu astepta ceva de la ea. Nu astepta ca un milion de dolari sa iti apara la usa, nu astepta sa te trezesti cu un corp perfect, nu astepta sa obtii job-ul la care visezi daca niciodata nu vei face ceva in acest sens.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: