Setari Cookie-uri

Cum sa ai un somn bun noaptea si sa te trezesti dimineata binedispusa

Noptile albe, cand dormi in mai multe episoade sau deloc, pot aparea cand nici nu te astepti. Daca nu dormi bine, a doua zi parca te misti in reluare, nu? Ca sa ai un somn bun noaptea, iata ce ar trebui sa faci, zic cei de la shareably.net.

Sfaturile urmatoare nu au legatura cu partea emotionala, care iti poate da mari batai de cap pe timpul noptii. Grijile, frustrarile, datoriile si cine stie ce alte motive care se refera la cei apropiati iti pot fura ore bune din noapte. Cand te asezi in pat, incearca sa pui in modulul pauza tot ce te apasa si citeste o carte buna. Si, ca sa ai un somn bun noaptea, alege un volum cu actiune moderata si subiect care iti da o dispozitie buna.

Trezeste-te la timp

Daca ti-ai setat alarma ceasului la o anumita ora, nu trisa cu tasta snooze. “Mai dorm inca 15 minute” nu te ajuta, dimpotriva. Dupa un sfert de ora o sa vrei sa mai dormi inca cinci minute si tot asa. Iar daca ajungi sa amani de cateva ori alarma, ai toate sansele sa te trezesti si mai obosita fata de cum te-ai culcat. Butonul snooze poate produce stres si nu ai nevoie de o doza suplimentara de griji. Ai pus ceasul sa sune la 7? Ridica-te din pat la ora stabilita si o sa ai o zi perfecta!

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: popcorner, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.