Setari Cookie-uri

5 Semne ca nu iti iubesti sufletul (desi crezi ca o faci)

Femeia, ca oricare alt om, este jumatate trup si jumatate suflet… Insa sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins in acea jumatate. 

3. Vrei sa scapi de tine

Uneori te poti simti prinsa in interiorul tau, in trupul tau. Simti nevoia sa iesi, sa respiri cu adevarat. Cu toate acestea, alergand departe de tine, de problemele cu care te confrunti, nu vei rezolva absolut nimic pentru ca la sfarsitul zilei vei fi inca blocata in persoana care te priveste in ochi in oglinda.

Daca nu te iubesti cu adevarat, atunci este normal sa vrei sa fugi cat mai departe de perceptia pe care o ai despre tine.

4. Esti implicata in relatii nesanatoase

Daca esti in relatii instabile si toxice, atunci este si normal sa nu te iubesti cu adevarat. Relatiile sunt facute pentru a iti imbunatati viata, starea de spirit, nu sa iti fure fericirea si bucuria.

Invata sa atragi oamenii potriviti in viata ta. Pune-ti intrebarea "Merit mai mult? Merit mai bine?".

A iti iubi sufletul inseamna sa scapi de relatiile toxice care cauta doar sa te distruga si sa inveti sa incepi relatii pozitive.

Citește și:

5. Te simti dezactivata de la viata

Din pacate sunt tot mai multe persoane care se simt asa in fiecare zi. Daca nu esti interesata si pasionata de viata ta, cauta adanc in sufletul tau si descopera care sunt lucrurile care iti pot pune zambetul pe buze. Meriti sa traiesti o viata frumoasa.

Invata sa te redescoperi, invata ce inseamna sa fii fericita cu adevarat astfel incat sa iti poti trai viata visurilor tale. Si nu te multumi niciodata cu mai putin decat meriti.

foto interior si prima pagina: Captblack76 Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.