Setari Cookie-uri

5 Semne ca nu iti iubesti sufletul (desi crezi ca o faci)

Femeia, ca oricare alt om, este jumatate trup si jumatate suflet… Insa sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins in acea jumatate. 

Cum ajungem sa ne iubim pe noi insine intr-o lume in care de cele mai multe ori ne simtim deconectati de propria persoana, de propriul suflet? A te iubi necesita timp, efort, angajament... insa multi dintre noi nici macar nu stiu de unde sa inceapa. S-ar putea sa crezi ca te iubesti pe tine, insa nu este adevarat - iata care sunt semnele care iti demonstreaza ca nu iti iubesti sufletul:

1. Te simti deconectata de la... tine

Majoritatea oamenilor nu mai au timp pentru nimic, asa ca nu este o surpriza ca ne simtim deconectati. Cu toate acestea, daca simti ca acest lucru se intampla foarte des, ar putea fi un semn ca nu te iubesti cu adevarat.

Pentru a iti iubi propriul suflet trebuie sa te conectezi cu tine, cea care s-a ascuns sub toate mastile pe care le-a pus pentru a se proteja in aceasta lume aspra.

2. Nu ai nevoie de sanatatea ta

Sanatatea ar trebui sa fie pe primul loc. Hraneste-ti corpul cu alimente sanatoase, ai grija de el. Este un sanctuar in care sufletul tau traieste.

Citește și:

De asemenea, stresul poate duce la o multime de probleme de sanatate care tind sa se inrautateasca in timp daca nu sunt tratate corespunzator.

Aminteste-ti sa ai grija de tine pentru ca nimeni altcineva nu o va face in locul tau.

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.