Exista persoane care parca au un magnet inexplicabil si toata lumea este atrasa de ele. Multi dorim sa fim ca ele, sa avem aceeasi viata, sa avem mai multa incredere in noi. Potrivit BrightSide, nu este deloc vorba de aspectul fizic, ci mai degraba de personalitate. Iata care sunt cele 9 reguli pe care ar trebui sa le urmam pentru a deveni precum persoanele pe care le admiram.

10 carti motivationale pentru succes in relatii si in viata profesionala

1. Imagine individuala

Ai nevoie de o imagine unica, de un detaliu care sa te diferentieze de toti ceilalti. Motivul? Pana si persoanele straine isi vor aminti de tine foarte usor. Si aici nu vorbim despre frumusete; suna ciudat, insa unicitatea poate fi exprimata chiar si cu vulnerabilitate.

Iata cateva exemple de persoane celebre si detaliile cu care sunt asociate:

- Charlie Chaplin: mustata, costum, baston;
- Winston Churchill: tigari;
- Dita Von Teese - ruj rosu, cat eye makeup;
- Marilyn Monroe: culoarea parului, alunita.
- Salvador Dali: mustata, expresie faciala.

2. Ai nevoie de un vis mare

Pentru ca oamenii sa isi doreasca sa te ajute si sa te aprecieze cu adevarat trebuie sa iti gasesti un motiv al existentei tale: ambitii, scopuri, visuri marete, dorinta de a schimba ceva in aceasta lume. Lupta pentru ceva.

3. Ai incredere in tine

Pentru a fi carismatica, trebuie sa ai incredere in tine. Ia decizii curajoase, bazeaza-te pe instinct, nu astepta ajutor de la alti oameni si explica ideile altora intr-un mod pe care il pot intelege.

4. Nu te mai plange

Poti admira o persoana care se plange mereu? Sigur nu! Persoanele carismatice au o mentalitate pozitiva. Evita criticile si chiar subiectele negative. Chiar daca nu totul este frumos si bun in viata ta, invata sa vezi partea plina a paharului.

10 Trucuri psihologice cu care sa iti incepi anul 2019
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta