Setari Cookie-uri

9 Trucuri psihologice pentru a impresiona si a atrage toti oamenii din jurul tau

Oamenii nu se nasc carismatici, ci devin. Iata care sunt cele 9 reguli foarte simple pe care, daca le punem in aplicare, putem deveni precum persoanele pe care le admiram. 

5. Foloseste limbajul corpului

Comportamentul tau ar trebui sa iti demonstreze increderea in tine: stai cu spatele drept si umerii trasi in spate, zambeste mai des, priveste intotdeauna in ochii persoanei cu care vorbesti si evita sa stai cu bratele imbratisate.

6. Invata sa spui povesti

Multe persoane cred ca abilitatea de a face aproape orice poveste interesanta este un talent. Insa nu intotdeauna este cazul. In mare parte este vorba despre o abilitate ce poate fi invatata. Vorbeste cu incredere. Foloseste-te de umor, in special auto-ironia: abilitatea de a rade de tine. Fii pozitiva si ramai cu zambetul pe buze. Si, cel mai important, spune-ti povestile personale.

7. Priveste in ochi persoana cu care vorbesti

In momentul in care vorbesti cu cineva priveste intotdeauna in ochii sai. Uneori, o privire strapunsa poate spune mai mult decat o mie de cuvinte. Contactul cu ochii arata ca asculti, ca intelegi si ca accepti persoana respectiva in viata ta.

Citește și:

Cel mai important, nu cauta distractii cand vorbesti cu cineva; nu te uita niciodata la telefon cand esti intr-o conversatie.

8. Invata sa asculti

Acorda interes persoanelor din jurul tau. Indiferent de cine esti si de cat de importanta esti, asculta cu atentie si manifesta-ti interesul in conversatia pe care o ai.

9. Foloseste efectul de oglinda

Ce inseamna asta? Oglindirea este o modalitate usoara ca cineva sa iti repete expresiile, intonatiile si gesturile factiale. Ea functioneaza intotdeauna deoarece se bazeaza pe natura narcisismului uman: un interlocutor incepe sa simta ca esti sincronizat cu el.

foto interior si prima pagina: Butsaya, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.