Setari Cookie-uri

Cum este sa iubesti o persoana care sufera de anxietate?

O persoana cu anxietate este o persoana sensibila, inclinata sa creada ca toata lumea va pleca din viata ei. Adevarul este ca ea lupta cu ceva ce nu poate controla si exista un sentiment de nesiguranta cand vine vorba de relatii.

Anxietatea este o reactie normala pe care tot mai multe persoane o simt; da, este dificil sa vorbim despre demonii nostri cu cei din jurul nostru (chiar si cu persoanele dragi din viata noastra) mai ales cand nu stii exact cum vor actiona.

Callie Amelia Theodore, o tanara din State a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care spune despre ce inseamna sa traiesti cu anxietate si cum este sa iubesti o persoana care se confrunta cu aceste probleme.

O persoana cu anxietate este o persoana sensibila, inclinata sa creada ca toata lumea va pleca din viata ei. Adevarul este ca ea lupta cu ceva ce nu poate controla si exista un sentiment de nesiguranta cand vine vorba de relatii. Stie ca este dificil si nici nu vrea sa te incarce cu povara gandurilor si ingrijorarilor sale irationale, asa ca in schimb incearca sa se distanteze de tine inainte de a avea sansa de a pleca singura.

Citește și:

Callie a postat pe Facebook o mica parte dintr-o conversatie cu iubitul sau, in care demonstreaza cata atentie ii ofera barbatul:

"El: YEY. Si... suntem in regula?

Ea: Suntem foarte in regula.

El: Bine! Super!"

Aceasta discutie este insotita si de mesajul de mai jos:

"Este dificil sa iubesti pe cineva care sufera de anxietate. Un suflet extrem de sensibil, care isi face scenarii tot timpul in capul sau, provoaca un argument si are nevoie de reasigurare constanta ca totul este bine este necesara.

Insa o astfel de persoana este cel mai sincer si mai pur suflet pe care il poti gasi.

De aceea este important sa gasesti pe cineva care nu te face sa simti ca iubirea este ca o sarcina pe care trebuie sa o faci. Cineva care iti aduce bucurie din lucruri marunte. Cineva care nu iti spune ca reactionezi exagerat. Cineva care te ia in brate in momentul in care incepi sa plangi.

Citește și:

Gaseste pe cineva care nu vrea sa plece nici macar atunci cand tu ii zici asta. Cineva care are grija de inima ta, care te calmeaza si iti ofera acel sentiment de siguranta pe care il iubesti atat de mult - care va fi mai puternic decat orice doza de medicamente ce poate fi prescrisa."

foto interior si prima pagina: Stone36, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.