Setari Cookie-uri

10 Sfaturi despre cum sa eviti o cearta

Toate cuplurile au discutii aprinse. Afla care sunt cele mai importante 10 sfaturi despre cum sa eviti o cearta sau un conflict cu partenerul de cuplu.

Dezacordurile duc adesea la argumente in randul cuplurilor. Exista vreo cale de a nu mai avea astfel de certuri? Probabil ca nu. Toate cuplurile au discutii aprinse, iar oamenii de la BrightSide au gasit 10 sfaturi despre cum sa eviti o cearta cu persoana iubita.

1. Numara pana la 10

Serios, chiar functioneaza. Cand auzi ceva ce nu iti place sau nu esti de acord cu ceva anume, respira adanc si numara in gand pana la 10. Doar nu vrei sa iti ranesti partenerul din cauza stresului si a nervilor, nu?

2. Alege alaturi de partenerul de cuplu un semnal special de "STOP"

Atunci cand discutia aprinsa pe care o ai cu partenerul de cuplu se apropie de punctul culminant este foarte important sa il opresti folosind un semnal secret pe care voi il conveniti. Poate fi un gest sau un cuvant amuzant. Este ca si cum i-ai trimite partenerului un mesaj ca esti foarte aproape de a trece pragul rabdarii tale.

Citește și:

3. Nu incerca sa castigi

Nu asta iti doresti, nu? Nu trebuie sa ai intotdeauna dreptate. Intr-un argument cu persoana iubita nu exista o persoana care greseste si una are dreptate. Nu exista o persoana buna si una rea. Chiar daca simti ca ai dreptate, nu iti impune punctul de vedere cu cearta.

4. Nu merita sa fii suparata pentru unele probleme

Este normal sa aveti diferente de opinie, mai ales cand incerci sa te obisnuiesti cu modul de viata al altei persoane. Insa exista situatii pentru care nu permita sa te stresezi si care, pe termen lung, pot provoca stres si resentimente daca le oferi atentie. Alege cu intelepciune care sunt luptele tale si care nu sunt.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.