Setari Cookie-uri

10 Sfaturi despre cum sa eviti o cearta

Toate cuplurile au discutii aprinse. Afla care sunt cele mai importante 10 sfaturi despre cum sa eviti o cearta sau un conflict cu partenerul de cuplu.

5. Imbratiseaza-ti partenerul

Atunci cand exista o neintelegere sau un dezacord, evita conflictul oferind o imbratisare. Dar nu una robotica, ci una din suflet. De asemenea, nu iti fie teama sa ceri o imbratisare. Gestul tau poate ajuta la evitarea unei lupte mai mari.

6. Nu include trecutul in discutia voastra

Daca nu spala vasele este pentru ca nu te-a ajutat niciodata in bucatarie. Daca uita o ocazie speciala este pentru ca niciodata nu i-a pasat de relatia voastra. Insa invata sa eviti sa mai pui astfel problema. Incearca sa intelegi care este situatia si sa nu mai incluzi trecutul in discutia voastra. De asemenea, daca ai nevoie in bucatarie, cere-i ajutorul. Roaga-l sa faca anumite lucruri pe care pana acum nu le-a facut.

7. Este in regula sa mergi la culcare suparata

In ciuda lucrurilor pe care le credem, expertii spun ca nu este necesar sa ajungeti la un acord in ziua in care aveti o cearta dificila. Oferiti-va timp, odihniti-va, calculati pasii vostri, relaxati-va si incercati sa mergeti la culcare. Nimic rau nu se va intampla cu relatia voastra in timpul noptii.

Citește și:

8. Ce zici de putin umor?

Incearca sa faci o gluma. Este o modalitate foarte buna pentru a destresa situatia. Nu incerca sa fii ironica sau cruda cu partenerul - doar un gest nevinovat, un cuvant amuzant sau chiar o amintire a voastra care sa va faca sa radeti.

9. Stii care este pozitia ta?

Intr-o cearta exista intotdeauna cel putin doua persoana si doua pozitii de lupta. In timp ce respiri profund timp de 10 secunde, gandeste-te la ce te face cu adevarat sa simti furie si disconfort. Nu iti fie teama sa iti asumi responsabilitatea.

10. Incearca sa te relaxezi

Mediul inconjurator din jurul tau si al partenerului de cuplu are o influenta foarte mare asupra relatiei voastre. O atmosfera negativa poate transforma cu usurinta un dezacord intr-un conflict.

foto interior si prima pagina: Patrick Foto Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.