Motivul pentru care spune ca este bine

Motivul pentru care spune ca este bine

Singurul motiv pentru care spune ca este bine este pentru ca are impresia ca asta ar trebui sa spuna. Ca asa ar trebui sa se simta. 

Nu minte ca este bine pentru a se juca cu mintea ta. Nu se asteapta sa ghicesti ce este in mintea ei. Nu spera sa vezi in sufletul ei si sa iti dai seama de ce este atat de suparata.

Si nici nu spera sa te pacaleasca. Ea isi doreste cu adevarat sa crezi ca este in regula. Ca nimic nu o deranjeaza.

Spune ca este bine pentru ca nu vrea sa iti strice ziua. Prefera sa sufere in tacere, sa se ocupe singura de problemele ei decat sa traga si pe tine in acestea. Nu vrea sa te deranjeze. Nu vrea sa arate ca o printesa dramatica.

Spune ca este bine pentru ca simte ca nu are dreptul sa fie suparata pentru ceva atat de marunt. Pentru ca oamenii au acuzat-o pentru ca este prea sensibila. Pentru ca nu vrea sa fie foarte emotiva doar pentru ca analizeaza prea mult situatia.

Spune ca este bine pentru ca nu vrea sa inceapa o cearta. Nu vrea sa te superi pe ea pentru ca ea este suparata pe tine. Nu o acuza ca vrea sa fie in centrul atentiei sau ca este prea dificila.

Insa, mai mult decat toate acestea, spune ca este bine pentru ca incearca sa se convinga ca este bine. Crede ca daca se preface suficient de mult isi va da seama ca este bine. Pentru ca nu mai vrea sa fie trista.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri