Setari Cookie-uri

Motivul pentru care spune ca este bine

Singurul motiv pentru care spune ca este bine este pentru ca are impresia ca asta ar trebui sa spuna. Ca asa ar trebui sa se simta. 

Asadar, data viitoare cand iti spune ca este bine nu te supara pe ea pentru ca are secrete fata de tine sau pentru ca nu vrea sa iti vorbeasca.

Nu te minte pentru a se juca cu mintea ta. Nu te astepta sa scoti adevarul de la ea. Ea doar incearca sa fie puternica pentru a evita anumite situatii dificile.

Daca nu vrei sa continue ca ea sa pretinda ca este in regula, atunci invata sa o asculti cu adevarat atunci cand decide sa iti spuna ce este in neregula. Nu te purta ca si cum problemele ei nu te intereseaza. Ca si cum nu ar trebui sa se mai planga de lucrurile marunte si sa treaca peste asta.

Pentru ca daca o faci sa se simta asa pentru ca isi exprima starile, nu o va mai face. Va pastra totul ascuns inauntrul sau. Va inceta sa isi mai deschida sufletul in fata ta.

Nu vrea sa o vezi precum o persoana prea sensibila. Nu vrea sa te enerveze cu sentimentele ei - asa ca fa-o sa inteleaga ca vrei sa fie sincera cu tine. Ca vrei sa comunice. Ca vrei sa stii ce se ascunde in sufletul ei.

Citește și:

In caz contrar, va continua sa pretinda ca este bine. Ca totul este in regula. Va continua sa creada ca iti va face o favoare tinand toate gandurile pentru ea.

sursa material: thoughtcatalog

foto interior si prima pagina: Yuganov Konstantin Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.