Setari Cookie-uri

10 Sfaturi pentru a obtine tot ce iti doresti in viata

Viata noastra este rezultatul alegerilor pe care le facem. A da vina pe cei din jur, pe mediu, pe ceilalti factori exteriori inseamna a da acestor lucruri puterea de a ne controla.

Multi dintre noi ajung intr-un punct in care se simt blocati in viata. Nu stiu cum sa mearga mai departe, ce este de facut, care este drumul lor. A ne urma visurile poate fi unul dintre cele mai dificile lucruri din viata. Da, este complicat sa infrunti necunoscutul, un abis imprevizibil.

Insa se poate! Trebuie doar sa fim perseverenti si sa nu ne dam batuti cand intalnim un obstacol.

Iata care sunt cele 10 sfaturi pentru a obtine tot ce iti doresti in viata:

1. Concentreaza-te pe angajament, nu motivatie.

Cat de devotata esti visului tau? Cat de important este pentru tine si ce vrei sa sacrifici pentru a ajunge acolo unde iti doresti? Daca esti dornic 100% sa faci asta, va urma si motivatia.

2. Concentreaza-te pe dezvoltare, nu pe rezultate

Daca iti concentrezi atentia asupra entuziasmului descoperirii, imbunatatirii, explorarii si experimentarii, motivatia ta va fi intotdeauna alimentata. Daca te concentrezi doar pe rezultate, motivatia va fi ca si vremea - va muri in momentul in care vei da de o furtuna. Asadar, cheia este sa te concentrezi asupra calatoriei, nu asupra destinatiei. Gandeste-te mereu la ce inveti de-a lungul timpului si la ce poti imbunatati.

Citește și:

3. Nu uita de distractie

Drumul pe care mergi ar trebui sa fie un joc minunat pentru tine. In momentul in care devine serios, exista o sansa mare sa simti ca este o greutate emotionala mult prea puternica si iti vei pierde perspectiva.

4. Scapa de gandurile rele

Gandurile iti influenteaza sentimentele, iar sentimentele determina modul in care vezi munca. Ai multe ganduri in cap si ai intotdeauna alegerea de a te concentra fi pe cele care te vor face sa te blochezi emotional (temeri si indoieli) fie pe cele care te vor ajuta sa mergi mai departe (bucurie, experimentare, incercare, iesirea din zona de confort).

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.