Setari Cookie-uri

10 Sfaturi pentru a obtine tot ce iti doresti in viata

Viata noastra este rezultatul alegerilor pe care le facem. A da vina pe cei din jur, pe mediu, pe ceilalti factori exteriori inseamna a da acestor lucruri puterea de a ne controla.

5. Foloseste-ti imaginatia

Urmatorul pas dupa eliminarea gandurilor negative este sa iti folosesti imaginatia. Cand lucrurile merg bine, esti plina de energie pozitiva si atunci cand intampini dificultati, trebuie sa fii si mai energica. Asadar, regandeste situatia. Daca repeti "Imi urasc munca!" ghici ce se va intampla? Ce sentimente vor aparea in urma acestor cuvinte? Este o chestiune de imaginatie. Poti gasi intotdeauna ceva de invatat chiar si de la cel mai rau sef din lume sau la cel mai plicitisitor loc de munca.

Am un exercitiu minunat pentru tine: Timp de trei zile gandeste si spune numai lucruri pozitive. Vezi ce se intampla.

6. Nu mai fi atat de draguta cu tine

Motivatia inseamna actiune si actiunea duce la rezultate. Uneori actiunile tale nu reusesc sa aduca rezultatele pe care ti le doresti, motiv pentru care alegi sa fii draguta cu tine si sa nu te pui intr-o situatie dificila. Insa ghici ce? Trebuie sa te provoci singura de a merge mai departe, de a face ce trebuie sa faci chiar daca iti este teama.

Citește și:

7. Scapa de lucrurile care iti distrag atentia

Pana si lucrurile obisnuite iti pot distrage atentie. Incearca sa te concentrezi asupra lucrurilor care sunt cu adevarat importante. Timpul este pretios!

8. Nu te baza pe alte persoane

Nu trebuie sa astepti ajutor sau sfaturi din partea altor persoane (nici macar din partea membrilor familiei). Toata lumea este ocupata cu propriile nevoi. Nimeni nu te va face fericita si nu va atinge anumite obiective pentru tine. Totul depinde doar de tine.

9. Fa planuri

Trebuie sa iti cunosti urmatorii trei pasi inainte. Nu ai nevoie de mai mult. Completeaza-ti un calendar, notand cand, ce si cum vei face.

10. Odihneste-te

Cand esti foarte motivat exista posibilitatea de a munci pana la epuizare. Insa fa-ti timp pentru a te odihni. Corpul si mintea au nevoie de pauze si de relaxare.

foto interior si prima pagina: Daria Volyanskaya Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.