Setari Cookie-uri

Puterea pozitiva a furiei

Furia ne aminteste ca nu suntem pe calea cea buna si ne arata unde ne dorim sa mergem si ce limite avem. Furia ne poate transforma viata cand este privita ca un prieten si ca un profesor, un ghid care incearca sa ne indrume pe drumul spre recuperare.

Eram confuz din cauza limitelor mele. Temerile ma paralizau. De fapt, mi-am dat seama ca aveam o teama de esec si o teama de succes.

In cele din urma, am raspuns la frica atat cu furie agresiva, cat si cu furie reprimata. Indiferent de forma pe care o luase, mania imi controla viata. In acel moment, nu stiam ca am optiuni cu privire la modul de a raspunde sau ca as fi putut crea un sistem de incredere mai sanatos schimband putin atentia si modul meu de gandire. Sincer, nu am stiut ce stiu acum: mania nu este facuta pentru a fi actionata, ci ca tu sa actionezi. Nu trebuie sa fie reprimata, ci dezvaluita. Trebuie sa asculti mesajul pe care frica si furia incearca sa ti-l spuna.

Cand am ajuns sa inteleg ca furia mea avea informatii inestimabile pentru mine, am inceput sa o folosesc ca un instrument transformator, un profesor si un ghid. Furia m-a facut sa imi dau seama de cate ori nu am vrut sa merg mai departe cu planurile si ideile mele, de cate ori mi-am oprit visurile.

Citește și:

Furia ne aminteste ca nu suntem pe calea cea buna si ne arata unde ne dorim sa mergem si ce limite avem. Furia ne poate transforma viata cand este privita ca un prieten si ca un profesor, un ghid care incearca sa ne indrume pe drumul spre recuperare. Cu o mica schimbare in gandire, putem sa descifram mesajul pe care ni-l trimite furia, sa facem alegerile potrivite pentru a ne transforma viata si a merge cu incredere in viitor. Alegerea este a noastra. De fapt... a fost intotdeauna numai ca nu am stiut noi.

sursa material: succes.com

foto interior si prima pagina: Shanti Hesse Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.