Setari Cookie-uri

10 Motive pentru care avem nevoie de cel putin 8 imbratisari pe zi

Exista o zicala care spune cam asa: Avem nevoie de 4 imbratisari pe zi pentru a supravietui. Avem nevoie de 8 imbratisari pe zi pentru a trai. Avem nevoie de 12 imbratisari pe zi pentru a ne dezvolta.

6. O imbratisare poate relaxa muschii. Aceasta elibereaza tensiunea din corp. Este dovedit stiintific faptul ca imbratisarile pot elimina durerea, calmand durerile prin cresterea circulatiei sangelui in tesuturile moi.

7. Imbratisarile dese ne ajuta sa avem un sistem nervos cat mai echilibrat.

8. Imbratisarile ne invata cum sa dam si sa primim iubire, oferindu-ne dovada ca dragostea este nu doar despre primit, ci si despre oferit.

9. Imbratisarile sunt la fel de bune precum meditatia si rasul. Ele ne invata sa renuntam la stres si la probleme si sa fim prezenti in acel moment. Ne incurajeaza sa ne lasam purtati de val, de energia vietii, conectandu-ne cu inima, cu sentimentele si cu respiratia.

10. Schimbul de energie in timpul imbratisarilor este o investitie in relatie, incurajand empatia si intelegerea.

Exista o zicala care spune cam asa: "Avem nevoie de 4 imbratisari pe zi pentru a supravietui. Avem nevoie de 8 imbratisari pe zi pentru a trai. Avem nevoie de 12 imbratisari pe zi pentru a ne dezvolta."

Citește și:

foto interior si prima pagina: Nomad_Soul, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.