Setari Cookie-uri

10 Modalitati pentru a-ti ridica vibratia energetica ASTAZI 

Se spune ca vibratia noastra creeaza realitatea din aceasta lume. Gandurile si sentimentele sunt energie. Energia este vibratie. Cu cat vibratia este mai inalta, cu atat devii mai optimista, mai fericita, mai sigura pe tine, mai puternica.

Ridicarea vibratiei energetice te ajuta pe tine, ii ajuta pe cei din familie, dar si pe cei din jurul tau. Am gasit pe MBD 10 variante simple pe care le poti face chiar astazi pentru a iti ridica vibratia energetica.

Le poti incerca pe toate sau doar unul... orice alegi, iti va face ziua mai frumoasa si mai relaxanta.

1. O sedinta de yoga sau meditatie

Yoga si meditatia sunt practici care te fac sa te simti bine fizic si mental. Chiar daca ai doar 5 minute timp liber, profita de ele deoarece beneficiile se vor simti imediat.

2. Joaca-te cu un animal de companie

Animalutele au foarte multa iubire de oferit, trebuie doar sa le acorzi putina atentie.

3. Ofera o imbratisare adevarata cuiva

Si chiar trebuie sa fie o imbratisare adevarata. Lasa ca emotiile si sentimentele sa preia controlul asupra corpului tau. Daca nu ai pe cine sa imbratisezi (desi ma indoiesc), imbratiseaza o persoana straina sau chiar pe tine insati.

Citește și:

4. Priveste cum un copac se scutura la adierea vantului

Copacii au propriile povesti, au vazut atat de multe intamplari; ei reprezinta definitia perfecta a echilibrului dintre putere si har.

5. Fa un act aleatoriu de bunatate

Cumpara o inghetata pentru un copil sau un sandwich pentru o persoana fara adapost. Un act de bunatate duce la altul si de fiecare data cand faci ceva bun pentru o alta persoana plantezi o samanta buna noua.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.