Setari Cookie-uri

4 Motive pentru a nu renunta cand simti ca nu mai poti

Esti un suflet minunat care arde in corpul tau. Daca privesti adanc, il vei gasi. In interiorul tau exista o persoana minunata, care doreste sa creasca, sa creeze, sa iubeasca, sa inspire, sa faca mult mai mult decat poate. 

Si cand nu mai poti... mai poti un pic.

Daca simti ca esti la pamant cu rabdarea, gandeste-te ca mintea iti joaca feste. Incearca sa iti scoata in evidenta greselile tale, problemele, stresul pe care il ai. Sunt doar ganduri negative si incepi sa crezi ca traiesti cu ele.

Insa nu este asa. Traiesti intr-o lume imensa, cu destinatii infinite. Ia-ti o clipa si reaminteste-ti de aceste lucruri. Mergi afara. Uita-te la cer si la nori sau la stele. Aceasta este lumea in cre traiesti cu adevarat. Inspira-te! Apoi examineaza din nou situatia actuala.

Iata care sunt cele 4 motive pe care sa le iei in considerare inainte de a lasa franghia din mana ta si de a renunta la tine:

1. Cresti din luptele tale

Viata poate fi o lupta. Te va pune de multe ori la pamant. Nimeni nu te poate proteja de aceste probleme. Trebuie sa indraznesti sa iubesti. Trebuie sa indraznesti sa simti. Acesta este motivul pentru care esti aici, pe pamant.

Citește și:

Esti aici pentru a iti sacrifica timpul si a iti risca inima. Cand se intampla sa fii ranita, tradata sau respinsa, permite-ti sufletului sa fie linistit si aminteste-ti de toate vremurile bune pe care le-ai avut si de tot ce ai invatat pana acum.

2. Inima ta este plina de dragoste

Nu uita niciodata asta. Indiferent de cat de dificil este si de cat de mare pare sa fie furtuna, nu te da batuta si nici nu lasa ca sufletul tau sa fie inundat de ganduri negative. Inima ta este plina de dragoste.

3. Nu esti nebuna... ci doar putin stresata

Sunt momente in care totul pare foarte dificil si lumea parca se misca mult prea repede pentru tine. Iar tu nu stii ce sa mai faci, nu iti mai gasesti locul. Simti ca iti pierzi mintea, insa nu este deloc asa. Trebuie doar sa faci o mica pauza si sa respiri adanc.

4. Ai ceva special de oferit lumii

Esti destinata sa devii o singura persoana - persoana care tu decizi sa fii. Nu lasa ca negativitatea sa puna stapanire pe tine.

Citește și:

Esti un suflet minunat care arde in corpul tau. Daca privesti adanc, il vei gasi. In interiorul tau exista o persoana minunata, care doreste sa creasca, sa creeze, sa iubeasca, sa inspire, sa faca mult mai mult decat poate.

foto interior si prima pagina: jesadaphorn Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.