Setari Cookie-uri

Persoanele care ofera o mana de ajutor sunt de zeci de ori mai fericite

Cele mai mici acte de bunatate au inca potentialul de a face schimbari pozitive pentru ceilalti. Afla cum simplele actiuni de bunatate iti pot imbunatati starea de spirit (si sanatatea). 

Potrivit mai multor studii si experimente, ajutorul acordat altor persoane poate avea la fel de multe beneficii pentru tine precum pentru persoanele ajutate. Afla cum simplele actiuni de bunatate iti pot imbunatati starea de spirit (si sanatatea).

Vrei sa iti pastrezi rezolutiile facute pentru aceasta vara, sa te simti mai bine si sa faci o diferenta? Cele mai mici acte de bunatate au inca potentialul de a face schimbari pozitive pentru ceilalti. Ia in considerare impactul atunci cand admiri noua coafura a unei persoane, cand zambesti unei persoane necunoscute sau cand ajuti o persoana sa care bagajele pe scarile de la metrou.

Oamenii au evoluat ca fapturi pline de compasiune. In caz contrar, cum am putea sa ne crestem copiii si sa ne pastram prietenii? Astazi, tendinta de a fi mai buni cu cei din jurul nostru este strict legata de noi.

Citește și:

"Suntem cu totii programati sa avem abilitatea de a fi empatici" - a declarat dr Barry Wiser (psiholog) potrivit besthealthmag. "De aceea ne simtim bine cand facem ceva pentru altcineva si experientele noastre vor continua sa modeleze acest lucru." - a continuat el.

De fiecare data cand primesti un zambet recunoscator pentru faptul ca tii o usa deschisa iti doresti sa repeti gestul.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.