Setari Cookie-uri

Lista celor mai importante 10 lectii de viata pe care trebuie sa le stii daca vrei sa fii fericita

Atat de mult timp pretios este risipit cu ingrijorari, regrete, durere si tristete. Desigur, unele dintre acestea sunt inevitabile si necesare. Insa multi dintre noi ajung sa isi iroseasca timpul pe lucruri care nu merita. Iata care sunt cele mai importante 10 de viata spuse de oameni cu suflet frumos. 

6. Esecul este bun

Incercam atat de mult sa evitam esecul, insa acesta este dovada reala ca am incercat. Daca eviti esecul, eviti sa iei masuri. Accepta faptul ca esecul face parte din experienta. Invata din acesta si mergi mai departe.

7. Prieteniile au nevoie de atentie

Unul dintre primele cinci regrete ale oamenilor aflati pe patul de moarte este ca nu si-au tinut prietenii aproape. Prieteniile au nevoie de timp si de atentie. Ingrijeste-le precum o gradina plina de flori specialte. Apreciaza-le.

8. Furia nu merita

Eliberarea de furie dureaza doar cateva minute, repercusiunile dureaza mult mai mult. Regretul, stresul si nefericirea sunt produsele secundare ale izbucnirilor furioase. Gaseste moduri mai linistite de a iti comunica sentimentele si, atunci cand apare mania, indeparteaza-te pana cand acestea se disipeaza.

Citește și:

9. Bunatatea conteaza

Faptele mici de bunatate au un impact enorm asupra celorlalti. Nu ai nevoie de prea multe pentru a fi amabil. Practica amabilitatea si bunul simt in fiecare zi, in fiecare situatie pana cand acestea vor deveni cartea ta de vizita.

10. Varsta este doar un numar

Cand ai 20 de ani, crezi ca cei de 50 de ani sunt batrani. Cand ai 50 de ani simti ca ai 30. Varsta noastra cronologica nu trebuie sa ne defineasca. Nu permite ca un numar sa te impiedice sa fii persoana care vrei sa fii.

foto interior si prima pagina: Fona, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.