Setari Cookie-uri

Cum alegi pantofii astfel incat mersul pe jos sa nu devina un chin

Desi este o activitate banala, mersul pe jos poate deveni un chin de care te poti feri simplu, avand grija de sanatatea picioarelor. Deoarece este extrem de important cum ne incaltam, iata cateva sfaturi. Cumpararea pantofilor nu este o investitie intr-un accesoriu vestimentar, ci una in sanatatea piciorului.

Cum gasesti incaltamintea potrivita? Priveste in dulapul cu pantofi! Stai cu picioarele goale pe o bucata de carton si deseneaza conturul fiecarui picior in parte! Apoi, ia pantofii unul cate unul si vezi daca conturul pantofului se potriveste pe desen!

Pantoful adecvat va fi acela care se va apropia cel mai mult de conturul piciorului gol. Incearca sa identifici care tip de pantofi iti cauzeaza durere. Pentru femei, cel mai adesea, vor fi pantofii cu varf ingustat si cei cu toc. In acest caz, este obligatioriu sa verifici daca vârful pantofului este mai ingust sau mai scurt decat propriile degete. Nu cumpara pantofii dimineata!

Asteapta pana dupa-amiaza, deoarece se stie faptul ca picioarele se extind in mod natural pe parcursul unei zile si se pot umfla pe vreme calduroasa. Poarta acelasi tip de sosete pe care intentionezi sa le porti cu pantoful nou!

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.