Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Se intampla atat de multe lucruri in jurul nostru si ne este aproape imposibil sa ramanem pasivi. Problema este ca aceste reactii ar putea sa nu fie intotdeauna cel mai bun mod de actiune si, ca rezultat, pot face alte persoane nefericite, pot face lucrurile mai rau pentru noi sau chiar pot inrautati situatia.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Potrivit zenhabits, noi reactionam fara sa gandim. Este o reactie a instinctelor noastre, adesea bazata pe teama si nesiguranta, si nu este cea mai rationala sau adecvata modalitate de a actiona. Raspunsul, pe de alta parte, este de a analiza situatia si de a decide cel mai bun mod de actiune bazat pe valori precum ratiunea, compasiunea, cooperarea.

Sa luam un exemplu rapid:

Reactie - copilul tau sparge ceva. Reactionezi imediat suparandu-te, tipi la el si astfel nu esti doar tu suparata, ci si copilul. In relatie apar instant sentimente neplacute. Practic, in acest moment totul s-a schimbat intre voi.

Raspuns - copilul tau sparge ceva. Observi furia pe care o simti, insa iei o pauza, respiri si incerci sa analizezi situatia. Primul raspuns este sa vezi daca micutul este ok - este ranit, speriat? Apoi iti dai seama ca obiectul spart nu este atat de important.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta