Setari Cookie-uri

Doamne, ajuta-ma sa uit si sa imi vindec sufletul

Ajuta-ma sa uit de lucrurile care m-au facut sa vad viata in alb si negru, de momentele care au facut diminetile amare si noptile mai intunecate, de lucrurile care m-au speriat si nu mi-au permis sa ma bucur de viata, facandu-ma sa cred ca fericirea va fi intotdeauna de scurta durata

Ajuta-ma sa uit de lucrurile care m-au facut sa vad viata in alb si negru, de momentele care au facut diminetile amare si noptile mai intunecate, de lucrurile care m-au speriat si nu mi-au permis sa ma bucur de viata, facandu-ma sa cred ca fericirea va fi intotdeauna de scurta durata.

Ajuta-ma sa vad din nou soarele de dupa aceasta furtuna.

Ajuta-ma sa cred in ziua de maine, in puterea mea, in bunatatea oamenilor. Ajuta-ma sa am incredere din nou in acesti oameni si sa inteleg ca sunt capabili sa iubeasca din toata inima.

Ajuta-ma sa cred din nou in fericire, in dragoste. Ajuta-ma sa zambesc din nou, sa imi accept lectiile si sa imi vindec sufletul. Vin la tine pentru a ma indruma, cerandu-ti iertare si raspunsuri. Ajuta-mi sufletul sa fie din nou frumos pentru a lasa lumina inauntru.

Ajuta-ma sa invat din nou sa traiesc si sa iubesc.

sursa material: ThoughtCatalog

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.