Setari Cookie-uri

Oamenii toxici: 10 lucruri pe care le fac si care iti consuma sufletul

Afla care sunt oamenii toxici din viata ta si ce fel de influenta au asupra ta astfel incat sa incepi sa stabilesti granite si sa inveti sa te protejezi de energia lor otravitoare care iti consuma sufletul.

Renuntarea la oamenii toxici din viata ta nu doar ca iti face viata mai usoara, mai frumoasa, mai buna, ci te va ajuta sa descoperi mai multe lucruri grozave despre tine pe care le-ai ingropat adanc in sufletul tau pentru a ii face fericiti pe acesti oameni.

foto interior si prima pagina: R-Tvist Shutterstock

1. Nu te asculta. Ei sunt interesati doar sa isi spuna punctul de vedere si sa fie auziti. Ei nu asculta cu adevarat ce ai de spus, chiar daca este urgent sau important.

2. Cred ca sunt mai buni decat tine. Oamenii toxici au un mod de a te face sa simti ca nu vei fi niciodata la fel de buna sau chiar mai buna decat ei. Ei continua sa spuna sau sa faca lucruri care te fac sa te simti mica, neimportanta, doar ca ei sa se simta bine.

3. Nu te respecta. Acestia nu vor sa iti stie punctul de vedere. Nu incearca sa iti sprijine deciziile si visurile tale. Te tin in viata lor doar pentru momentele in care au nevoie de tine.

Citește și:

4. Sunt manipulativi. Oamenii toxici sunt cu adevarat priceputi cand vine vorba de a te face sa te simti vinovata pentru lucruri pe care nici macar nu le-ai facut sau sa te faca sa iti schimbi gandirea si planurile tale astfel incat lor sa le fie bine.

5. Nu poti castiga nimic daca stai alaturi de ei. Daca ei au hotarat ceva, nu ii poti face sa dea inapoi. Nu vor incerca niciodata sa vada si un alt punct de vedere pentru ca nu le lasa de lucrurile pe care le spun altii.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.