Setari Cookie-uri

Oamenii toxici: 10 lucruri pe care le fac si care iti consuma sufletul

Afla care sunt oamenii toxici din viata ta si ce fel de influenta au asupra ta astfel incat sa incepi sa stabilesti granite si sa inveti sa te protejezi de energia lor otravitoare care iti consuma sufletul.

6. Sunt foarte egoisti. Oamenii toxici cred ca lumea se invarte in jurul lor si ca totul despre sa fie despre ei (chiar daca este important sau nu). Dupa ce simt ca altcineva primeste mai multa atentie, vor face o scena sau vor agita lucrurile doar pentru a fi din nou in centrul atentiei.

7. Nu se bucura pentru tine. Ei isi amintesc de esecurile si greselile tale foarte bine, insa niciodata nu se bucura alaturi de tine de realizarile si succesele tale. Gasesc bucurie in greutatile cu care te confrunti, nu in luptele pe care le castigi.

8. Joaca foarte bine rolul victimei. Atunci cand oamenii toxici isi dau seama ca au gresit, ei aleg sa joace rolul victimei si sa invinovateasca alte persoane pentru greselile lor. Intotdeauna este vina altcuiva.

9. Nu te ajuta sa fii o persoana mai buna. Cand esti in jurul lor, esti diferita, nu poti fi tu insati pentru ca te vor provoca intotdeauna sau vor gasi modalitati de a te face sa fii alta persoana. Incearca sa fii foarte atenta la ce spui sau la deciziile pe care le iei atunci cand esti alaturi de ei.

Citește și:

10. Esti mai fericita fara oamenii toxici. Iti iau energia? Iti ruineaza ziua? Iti fac viata mai dificila? Acestea sunt toate semnele ca acesti oameni nu sunt potriviti pentru tine si pentru viata ta si nici nu contribuie la fericirea si cresterea ta. Iti aduc doar durere si drama.

Afla care sunt oamenii toxici din viata ta si ce fel de influenta au asupra ta astfel incat sa incepi sa stabilesti granite si sa inveti sa te protejezi de energia lor otravitoare care iti consuma sufletul.

sursa material: thoughtcatalog.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.