Setari Cookie-uri

5 Lectii de aur pentru o relatie pana la adanci batraneti 

Daca si tu visezi la o relatie pana la adanci batraneti, atunci invata sa respecti cele 5 reguli importante. 

Incepi o relatie cu o persoana care iti place foarte mult, care este distractiva, vesela, interesanta si cu chef de viata. Cu toate acestea, indferent de cat de bine reusiti sa va completati unul pe celalalt sau cat de profunde sunt sentimentele, relatia poate deveni monotona, plictisitoare, sufocanta si uneori chiar contrara individualitatii, nevoilor si dorintelor tale personale.

foto interior si prima pagina: Hrecheniuk Oleksii Shutterstock

Adevarul este ca starea initiala a fericirii care "impacheteaza" orice relatie noua este determinata in principal de entuziasmul noutatii. Totusi, odata cu trecerea timpului, sentimentele, interesul, nivelul de conexiune si atitudinea se pot schimb.

Cuplurile fericite (acele persoane despre care putem spune ca au fost menite sa fie impreuna) reusesc sa consolideze relatia cu trecerea timpului.

Citește și:

Daca vreti ca relatia voastra sa aiba viata lunga, arunca o privire pe aceste 5 lucruri pe care ar trebui sa le facem pentru o relatie mai fericita.

1. Invata sa ai o atitudine pozitiva fata de viata

Toata lumea vrea sa fie inconjurata de oameni veseli care profita de moment si intotdeauna vad doar partea plina a paharului.

O atitudine constanta de nemultumire atrage emotii negative, creand o dispozitie teribila si implicit relatii dificile intre persoane. A avea si a pastra o atitudine pozitiva fata de viata esti si o persoana mai fericita in general.

2. Invata sa te iubesti

Partenerul tau nu vrea sa fie obiectul sacrificiilor tale. El vrea ca tu sa fii fericita indiferent de situatie. Ambii trebuie sa fiti multumiti si impliniti de propriile voastre individualitati pentru a putea avea aceleasi emotii in relatia voastra. Si, cel mai important, trebuie sa va pastrati personalitatea si sa fiti voi insiva.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.