Setari Cookie-uri

5 Lectii de aur pentru o relatie pana la adanci batraneti 

Daca si tu visezi la o relatie pana la adanci batraneti, atunci invata sa respecti cele 5 reguli importante. 

3. Acorda atentie nevoilor partenerului tau

Barbatii si femeile sunt destul de diferiti si impartasesc perspective diferite privind relatia si ceea ce ii face fericiti in viata.

Trebuie sa intelegi ca partenerul tau nu este nici reflectia ta loiala, nici posesia ta. Invata sa il accepti asa cum este si, cel mai important sa acorzi atentie nevoilor sale. Sunt situatii in care sunt necesare compromisuri pentru ca lucrurile sa evolueze frumos.

4. Arata-ti admiratia si recunostinta

Daca esti intr-o relatie cu cineva este de la sine inteles ca il apreciezi pentru o serie de calitati. Cheia este sa ii spui cand simti nevoia (indicat este sa o faci cat mai des) cat de mult tii la el si ca ii esti recunoscatoare pentru atentia pe care ti-o poarta si iubirea cu care te rasfata.

5. Mare atentie la cuvintele pe care le spui

Cuvintele pot taia mai adanc decat o sabie. Si, oricat de mult ti-ai dori, odata spuse, nu le mai poti lua inapoi. O umilinta, o insulta, o minciuna sau orice abuz verbal. Nu conteaza cat de mult iti vei cere scuze dupa ce furtuna a trecut. Aceste vor ramane precum adevarate cicatrici in inima partenerului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.