Setari Cookie-uri

20 de ganduri care iti vor linisti mintea cand te afli la o rascruce de drum in viata

Multe persoane numesc aceste citate afirmatii pozitive sau mantre, altele rugaciuni sau convingeri. Indiferent de nume, acestea ne mentin pe drumul pe care vrem sa mergem, pastrandu-ne gandurile calme, pasnice si productive in momentele in care viata devine extrem de haotica.

6. Fiecare dintre noi a fost dezamagit, a fost inselat, a pierdut ceva. Semnul unei intelepciuni spirituale si a inteligentei este capacitatea de a uita neplacutul si a de ii ierta pe cei care ne-au facut sa suferim. Ce a fost facut, a fost facut si a ramas in trecut. Uitand lucrurile neplacute, rupem acel lant care ne tine legati de trecut. Pana cand vom invata sa iertam, trecutul nu ne va lasa in pace si nu vom fi fericiti, sanatosi si impliniti.

7. Poti invata lucruri minunate din greselile tale cand nu esti prea ocupat sa le negi.

8. Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti.

9. Noi toti suntem responsabili de ceea ce se petrece in viata noastra – si de lucrurile bune, si de cele rele.

10. Nu putem schimba acele lucruri pe care nu le constientizam. Odata ce le constientizam, nu putem face altceva decat sa schimbam.

11. Crede in tine un pic mai mult.

Citește și:

12. Indiferent de ce se intampla, fii eroina vietii tale, nu victima.

13. Cel mai dureros lucru este sa te pierzi pe tine in procesul de a iubi pe cineva prea mult si sa uiti cat de special esti.

14. Daca te astepti ca lumea sa fie dreapta cu tine deoarece tu ai fost drept cu ea, te pacalesti singur. Este ca si cum te-ai astepta ca leul sa nu te manance deoarece tu nu l-ai mancat pe el.

15. Daca te uiti la ceea ce deja ai in viata, vei avea mereu mai mult. Daca te uiti la ce nu ai in viata, nu vei avea niciodata indeajuns.

16. Acum, in interiorul tau, ai tot ce ai nevoie pentru a infrunta orice lucru in care te-ar putea arunca viata.

17. A renunta nu inseamna intotdeauna ca esti slab. Cateodata inseamna ca esti suficient de puternic si suficient de destept incat sa lasi sa plece si sa mergi mai departe.

18. Sunt lucruri pe care nu le-am dori sa se intample, insa trebuie sa le acceptam, lucruri pe care nu vrem sa le stim, insa trebuie sa le invatam si oameni fara de care nu putem trai, insa trebuie sa-i lasam sa plece.

Citește și:

19. Mergi cat de departe poti, iar apoi mai fa un pas.

20. Sunt puternica pentru ca-mi cunosc slabiciunile. Sunt frumoasa pentru ca sunt constienta de defectele mele. Sunt neinfricata pentru ca am invatat sa fac diferenta dintre iluzie si realitate. Sunt inteleapta pentru ca am invatat din greselile mele. Iubesc pentru ca am simtit ce inseamna ura si pot rade pentru ca stiu ce inseamna tristetea.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.