Setari Cookie-uri

5 Moduri prin care iti faci viata mai dificila decat trebuie sa fie

Viata este plina de pierderi, de greseli, de esecuri. Dar, intr-un sens, fericirea adevarata nu ar fi posibila fara acestea. Ele ne ajuta sa apreciem si sa savuram lucrurile care conteaza cu adevarat. Ne ajuta sa crestem. Ne ajuta sa ii ajutam si pe altii sa creasca.

1. Ai asteptari nerealiste (si/ sau neconforme)

foto interior si prima pagina: frankie's, Shutterstock

Printre numeroasele neajunsuri ale familiei si prietenilor tai este realitatea aspra ca ei nu iti pot citi mintea si nici nu pot anticipa capriciile tale. Iubitul tau a uitat aniversarea de sase ani si jumatate de luna de la primul film vazut impreuna? A refuzat sa te sune la ora mentionata de tine? Nu si-a facut tatuajul pe care tu ti-l doreai?

Asteptarile nesatisfacute vor sta la baza majoritatii nefericirilor din viata ta. Minimizeaza-ti asteptarile, maximizeaza-ti bucuria.

2. Astepti un semn

Am un prieten care nu ia o decizie pana cand nu primeste "un semn". Presupun ca se astepta la un semn divin, trimis chiar de la Dumnezeu. Insa poate ca acel semn nu va veni niciodata... asta inseamna ca trebuie sa astepti o oportunitate care iti poate schimba viata in mai bine?

Citește și:

Ajuta modelarea vietii tale!

3. Nu iti asumi riscuri

Traieste cu indrazneala. De fiecare data cand ti se ofera o alegere care implica un risc mai mare, accept-o pe loc. Nu vei reusi in toate, insa cand vei privi in urma iti vei da seama ca viata ta a fost frumoasa datorita acestor riscuri asumate... si vei fi bucuroasa ca le-ai facut.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.