Setari Cookie-uri

Te doare sufletul? 5 Lectii pe care le inveti cand experimentezi durerea

Exista atat de multe lucruri minunate pe care le invatam doar in momentul in care simtim durere in suflet, insa multi dintre noi nu stiu sa le observe si sa le accepte. Si daca tot treci prin durere, de ce sa nu transformi ce a fost in trecut dificil in ceva frumos pentru viitor? Lasa ca intunericul sa devina lumina.

4. Tu nu esti durerea ta

Uneori simti ca durerea te consuma, ca iti ia din energie, ca pune stapanire pe tine si pe viata ta. Multe persoane ajung sa isi piarda identitatea in momentul in care durerea preia fraiele vietii si ajunge sa dicteze chiar si in relatii.

Este important sa lupti impotriva acestei tendinte. Concentreaza-te asupra atributelor marunte ale durerii si ajuta-ti mintea sa transforme durerea in senzatie si nu in identitate.

5. In viata nu primesti intotdeauna ce iti doresti

Aceasta este probabil cea mai frumoasa lectie pe care o invatam in momentul in care suferim. Viata nu este doar despre noi, este despre lumea intreaga. Despre emotie, trairi si sentimente, despre greseli, obstacole si esecuri.

Accepta durerea pe care o simti si invata sa mergi mai departe. Deoarece doar asa vei reusi sa iti vindeci sufletul si sa incepi un nou drum; un drum presarat de oportunitati frumoase, fericire si iubire. Ai incredere in tine, totul va fi bine. Intotdeauna dupa o furtuna zdravana apare cel mai frumos curcubeu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.