Setari Cookie-uri

Vindecarea de durere: O tehnica puternica pentru a scapa de regrete

Regretele pot deveni sarcini dureroase care interfereaza cu fericirea noastra actuala, ne provoaca durere si ne restrange sfera viitorului. Regretul neproductiv ne poate impiedica sa mergem mai departe. 

Pasul 3: Spune-ti ca nu esti bine.

Nu pierde timp si energie pretinzand ca esti bine cand tu de fapt te simti ranita, singura, confuza sau speriata din cauza durerii din trecut. Alege sa fii sincera cu tine si sa iti spui ca suferi. Acesta este un pas important deoarece accepti ce se intampla in sufletul tau si nu te mai ascunzi.

Pasul 4: Accepta trecutul tau

Accepta realitatea! Accepta ce s-a intamplat in trecutul tau, accepta lucrurile care ti-au provocat durere. Nu mai nega nimic si nici nu mai minimiza efectul pe care aceste intamplari l-au avut asupra vietii tale. Vorbeste deschis despre trecutul tau cu alte persoane care duc lupte similare. Facand asta poti readuce speranta nu doar in viata ta, ci si a lor.

Pasul 5: Depaseste-ti teama

Poti trece dincolo de frica de necunoscut si de un viitor plin de speranta cand alegi sa traiesti tot ce se intampla. Concentreaza-ti atentia asupra binelui din viata ta, cel care inlatura toata teama si iti ofera linistea de care ai nevoie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.