Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care trebuie sa le stii despre femeia Taur

Semn de pamant, femeia Taur este una dintre cele mai incapatanate femei ale zodiacului. Ea este impresionata de realizari reale, nu de vorbe goale sau de nume cu sonor.

Mereu indragostita de viata si de oameni, linistita si usor timida, sensibila si in acelasi timp dornica de aventura, femeia Taur iti va cuceri inima cu zambetul ei copilaros.

Semn de pamant, femeia Taur este una dintre cele mai incapatanate femei ale zodiacului. Ea este impresionata de realizari reale, nu de vorbe goale sau de nume cu sonor.

Inainte de a se indragosti, ea are nevoie de timp si nu ii place sa fie grabita; vrea sa faca pasi marunti, insa siguri in relatia sentimentala pe care o construieste.

Are nevoie de arta, muzica, flori si zen pentru a se lasa inspirata in viata.

Iata care sunt cele 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre femeia Taur:

1. Pe o femeie Taur te poti baza oricand

Ai nevoie de ajutor? Ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti dupa ce te-ai despartit de iubit? Ai nevoie de un drum pana la aeroport in miezul noptii? Orice ar fi, poti conta pe femeia Taur. Nu te va dezamagi niciodata.

Citește și:

2. Femeia Taur este puternica la exterior, insa profund de sensibila in interior

Femeia Taur este incredibil de sensibila. Este la locul ei, linistita, aparent inchisa in carapacea care o protejeaza si pare destul de puternica... insa este o fiinta emotiva, cu o sensibilitate deosebita.

3. Gelozia ii curge prin vene

Acesta nu este unul dintre cele mai bune trasaturi, insa o femeie Taur este incredibil de geloasa... dar gelozia ei este doar din dragoste si grija pe care o porta pentru persoana pe care o iubeste.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.