Setari Cookie-uri

Trucuri psihologice minunate pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca

Psihologia este o stiinta cu anumite legi pe care nu le poti ignora. Oamenii de afaceri si de succes se folosesc de cateva trucuri psihologice eficiente care le fac viata si relatia cu cei din jurul lor mai usoara si mai frumoasa.

Cum faci ca cineva sa spuna adevarul

Ori de cate ori o persoana pare sa ascunda ceva in timp ce vorbeste cu tine, nu o intreba care este problema si de ce nu iti spune adevarul. In schimb, nu spune nimic si uita-te in ochii ei. Contactul prelungit o va face sa se simta inconfortabil si vinovata ca minte si va spune adevarul.

Cum ii spui unei persoane ca iti place fara cuvinte?

Simplu: asculta cu atentie si priveste in ochi acea persoana. Astfel, ea va intelege ca esti interesata de ea si va continua sa iti povesteasca.

Efectul "Omul care mananca"

Acest truc a devenit cunoscut datorita unui clip pe internet in care doi oameni care se certau in tren au fost opriti de un barbat care pur si simplu se plimba prin compartiment. Suna imposibil, dar este adevarat. Tanarul, care a fost numit in scurt timp "Omul care mananca"... rontaia ceva. Alimentele au un efect calmant asupra oamenilor. Fara sa isi dea seama, cand oamenii observa alte persoane cu mancare, devin inconstient mai putin agresivi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.