Setari Cookie-uri

Un barbat puternic nu este intimidat de o femeie puternica. Este inspirat!

Suntem puternici cand ne ajutam unii pe altii, cand ne incurajam unii pe altii, cand stam unii langa altii si cand ne iubim unii pe altii. Cand recunoastem ca suntem diferiti si totusi egali. Cand luptam impreuna si unul pentru celalalt. Cand ne dam seama ca suntem cu totii puternici indiferent de sex, rasa, religie, varsta si culoare.

Exista doua perceptii negative asupra femeilor puternice. Prima: exista un grup de astfel de femei, in sensul ca nu fiecare femeie care se naste este puternica. Acest lucru este atat de gresit. Fiecare femeie este puternica. Fiecare persoana este puternica.

foto interior si prima pagina: Mischenko83, Shutterstock

Insa cand etichetam anumite femei ca fiind "femei puternice", de multe ori facem asta deoarece le vedem indraznete, interesante, cu o personalitate dura, vorbesc bine sau stiu cum sa se descurce in viata. Asadar, pentru a intelege ce inseamna "femeie puternica" vom spune ca este o femeie serioasa, carismatica, o femeie care nu se lasa usor influentata de oamenii din jurul lor.

A doua perceptie negativa a femeilor puternice este ca ele sunt intimidante, de neclintit, "prea mult" pentru sexul masculin sau nu pot fi iubite din cauza independentei lor feroce. Si acest lucru este gresit.

Citește și:

Femeile puternice nu sunt independente incat sa nu isi doreasca dragostea unui barbat. Ele nu vad barbatii precum niste jucarii. Nu vor sa ii submineze. Nu umbresc capacitatea unui barbat de a se dezvolta, de a fi puternic sau de a iubi.

Femeile puternice nu sunt prea dure, prea serioase, prea mature incat nu mai aiba nevoie de iubire. Ele vad barbatul egal cu ele.

Ele nu demasculinizeaza barbatii.

Si o sa va spun de ce: Pentru ca un barbat cu adevarat puternic nu va fi intimidat de o femeie puternica. El va fi inspirat.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.