Setari Cookie-uri

9 Lectii de viata nemuritoare de invatat din natura

Natura este intr-o armonie completa, armonie la care noi, oamenii, visam zi de zi. Pentru a invata sa fim la fel de linistiti si calmi precum natura, iata care sunt cele mai importante lectii de viata pe care le putem invata de la elementele principale ale naturii. 

4. Cerul

Indiferent de furtunile cu care ne confruntam, stim ca totul este trecator. Dincolo de nori, cerul este mereu albastru si soarele straluceste cu putere.

5. Ploaia

Apa este necesara pentru a curata negativitatea din aceasta lume. Stropii de ploaie au puterea de a curata energia stagnanta si negativa a zilelor dificile si de a ne incarca cu energie pozitiva. Bucura-te de ploaie si curata-ti corpul, spiritul si mintea.

6. Norii

Cerul este fundalul mintii noastre. Norii cu diferite formatii, viteze si inaltimi reprezinta frecventa, tipurile si viteza gandurilor noastre. Ca si norii, gandurile noastre vor grece. Nu rezista norilor, zboara cu ei.

7. Stelele

Stelele aduc frumusete si lumina in intuneric. In loc sa cedezi intunericului lumii, fii una din acele stele stralucitoare catre lumineaza tot in jurul ei. Tine-ti sufletul curat si straluceste si pentru cei din jurul tau.

Citește și:

8. Vantul

Nu toate lucrurile care exista pot fi vazute, atinse sau auzite. Unele lucruri trebuie simtite. Nu te limita la cele 5 simturi; foloseste-ti intuitia si dezvolteaza-ti practica de a crede in lucrurile pe care le simti.

9. Rasaritul si apusul

Culorile incredibile ale rasaritului si apusului ne arata adevarata frumusete a naturii; aceste culori vibreaza in energie si au puterea de a oferi anumite stari, emotii si sentimente. Intotdeauna incearca sa vezi binele din oameni.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.