Setari Cookie-uri

20 de ganduri puternice care sa iti ridice moralul cand simti ca nu mai poti

Invata sa zambesti din nou si sa mergi mai departe indiferent de situatie cu aceste 20 de citate inspirationale despre depasirea obstacolelor astfel incat sa iti poti atinge obiectivele. 

Invata sa zambesti din nou si sa mergi mai departe indiferent de situatie cu aceste 20 de citate inspirationale despre depasirea obstacolelor astfel incat sa iti poti atinge obiectivele.

foto interior si prima pagina: Fhaizal Mazlan Shutterstock

1. Crede ca poti si esti deja la jumatatea drumului.

2. Ceea ce se afla in urma noastra si ceea ce se afla inaintea noastra sunt lucruri marunte, in comparatie cu ceea ce se afla inauntrul nostru.

3. Distanta dintre visul tau si realitate se numeste actiune.

4. Cea mai buna pregatire pentru ziua de maine e ca treaba de azi sa mearga excelent.

5. Cele mai importante lucruri din lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce si atunci cand parea ca nu mai exista cai de reusita.

6. Incearca orice lucru nou de trei ori. Prima data, sa treci peste frica de a-l face. A doua oara, sa inveti cum se face. A treia oara, sa-ti dai seama daca iti place sau nu.

Citește și:

7. Urmareste-ti gandurile, ele devin cuvinte. Urmareste-ti cuvintele, ele devin actiuni. Urmareste-ri actiunile, ele devin obiceiuri. Urmareste-ti obiceiurile, ele devin caractere. Urmareste-ti caracterul, el devine destin.

8. Nimic nu valoreaza mai mult decat ziua de azi.

9. Toate necazurile pe care le-am avut, toate supararile si obstacolele m-au intarit. Poate nu-ti dai seama atunci cand ti se intampla, dar sa ti se intoarca spatele poate fi cel mai bun lucru pentru tine.

10. Daca ai cazut ieri, astazi trebuie sa te ridici!

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.